2016 van 14 februari tot en met 13 maart 2016 expositie in Wiesmoor (D) bij galerie Nordbrucke. Ook dezelfde Nepalese vrouwen.

van 22 ferbruari  tot en met 5 maart expositie in galerie Paterswolde, visitekaartjes expositie. heel oud briefpapier beschilderd met

ouderwetse mensen van foto’s. Ook met notenbolster.

We hebben een hoop geld gekregen van het Nieuw Locaal Accoord om op minder leuke plekken in Beijum een kunstobject of muurschildering neer te gaan zetten.

Vanmiddag over vergaderd. Dan blijkt dat er een paar groepen bezig zijn met Beijum op te leuken: de Groene Long, Platform Gras, de Wijk als Werkplaats,iets met de wijkring en wij: AtelierPand49 dan. Dat wordt leuk! En er is natuurlijk weer (nog niet tenminste) geen overleg met elkaar. Zodat als je niet uitkijkt er net een plein wordt opgebroken als wij er een steiger neer willen zetten. Bijvoorbeeld.

Gelukkig is Marijke nu, in het begin, heel erg alert op dit soort dingen. Als je in het begin goed stuurt loopt de rest vanzelf makkelijker, zie ik bij haar gebeuren. Als ik dat vroeger had geweten, meer bijdehand was geweest, was ik misschien bekender geweest. Maar ik was alleen maar met kunst-maken bezig. Organiseren, het interesseerde me echt niet, toen.